Michael Leib signs with the Beursfoon Rockstar Suzuki Team for the remainder of the World MX2 Series

donderdag 09 mei 2013

Het Rockstar Beursfoon Suzuki Team is er blij mee dat Michael Leib naar Europa komt om voor het team de resterende wedstrijden om het Wereld Kampioenschap MX2 en het Open Nederlands Kampioenschap te rijden.

michael

Michael Leib:’’Mijn supercross seizoen eindigde helaas al snel. In Anaheim 2, Savatgy kwam in de eerste ronde van de finale ten val en hierdoor kwamen ook ik, Sipes en Anstie ten val. Ik brak mijn ellepijp in mijn onderarm en het herstel hiervan heeft langer geduurd dan we in eerste instantie dachten. Mijn vader en ik hebben alles voorbereid om in Amerika de supercrossen en de outdoor nationals te rijden maar daarnaast was ik ook al een tijdje met het Beursfoon Rockstar Suzuki Team in gesprek. Ik heb besloten dat ik terug ga naar Europa om daar nog wat niet afgeronde zaken uit te voeren. Ik heb veel werk te doen omdat ik vier maanden niet meer op de motor heb gezeten. Wel ben ik van plan om 2013 op een goede manier af te sluiten. Ik ben enthousiast over wat er komen gaat’’.

Vandaag zal het Beursfoon Rockstar Suzuki Team met Mike Kras van start gaan in de vierde ronde om het Open Nederlands Kampioenschap in Rhenen.

BUSINESS PARTNERS