Beursfoon Rockstar Suzuki Team gaat samenwerking aan met Rene de Jong

vrijdag 18 januari 2013

Het Beursfoon Rockstar Suzuki Team heeft een overeenkomst gesloten met Rene de Jong uit Amstelveen. Het team volgt Rene al zijn hele carriere en ondersteunen het talent uit Amstelveen graag. Rene zal in 2013 van start gaan in het Open Nederlands Kampioenschap en in het Europees Kampioenschap 125cc (EMX 125). In 2011 wist hij Nederlands Kampioen te worden in de 85cc hoge wielen klasse en drie jaar eerder pakte hij al de titel in de 65cc klasse.

rene

Het Beursfoon Suzuki Team is dan ook verheugd om Rene te verwelkomen als support-rijder binnen het team. Beide partijen zien erg uit naar de samenwerking in 2013. Rene kan profiteren van de kennis en technische ondersteuning van het Beursfoon MX Team en kan zich mooi optrekken aan de snelheid van de overige rijders binnen het team.

Rene heeft de eerste trainingsstage in Spanje al achter de rug en in februari zal het gehele team zich opnieuw gaan voorbereiden onder zonnige omstandigheden. De eerste race is gepland op 17 maart in Halle.

Het team wil gelijk van deze gelegenheid gebruik maken om al haar partners te bedanken voor deze kans. Zonder deze mensen is het professioneel aanpakken van de motorsport niet mogelijk en hier is het team haar partners dankbaar voor.

BUSINESS PARTNERS