Voorbereidingen in volle gang

maandag 21 december 2009

De voorbereiding voor het seizoen 2010 zijn alweer in volle gang. Zo zijn de monteurs druk bezig met het preparen van de nieuwe motoren, en zijn de rijders druk bezig met zich fysiek sterk te maken. De eerste 2010 modellen zijn inmiddels geprepareerd door onze tuner Hoegee, en wanneer het weer het toelaat zullen deze op het circuit getest worden. Verder is het in Lommel vrij rustig, en is het wachten totdat het seizoen echt van start gaat.

De afgelopen zes weken zijn de rijders al druk bezig geweest om hun fysieke gesteldheid op te krikken. Zo hebben Jose en Marc de afgelopen zes weken driemaal per week samen getraind met onze conditietrainer Yves de Meulemeester. De trainingen die hierbuiten vielen werden geassisteerd door Bobby Stevens. Dit is allemaal voorspoedig verlopen.
Marc heeft 2 weken geleden een algehele conditietest ondergaan. Hieruit bleek dat zijn harde trainen van de afgelopen tijd, zijn vruchten begint af te werpen. Zijn conditie was goed, en zal met behulp van Yves geoptimaliseerd worden voor zijn eerste wedstrijd.
Onlangs is Jose terug gevlogen naar Spanje om kerst en Oud & Nieuw te vieren met zijn familie. Begin januari zal hij weer terug keren om zich verder voor te bereiden op het nieuwe seizoen.
Donny Bastemijer heeft vorige week zijn eerste meters gemaakt op de nieuwe RMZ-250. Deze trainingssessie heeft plaatsgevonden op de Maasvlakte. Donny was vanaf moment één zeer te spreken over de viertakt en ziet er dan ook erg na uit het ONK hierop deel te nemen.  Zoals eerder werd vermeld zal Donny ook deelnemen aan de nieuwe 125CC klasse. De eerste meters op deze machine zijn afgelopen week gemaakt. Donny is op dit moment namelijk bezig met een trainingsstage bij Jan Postema in Spanje.
Februari en maart worden twee drukke maanden voor het team. Zo zal het team begin februari richting Italië vertrekken, om vervolgens op 7 februari de eerste internationale wedstrijd in Mantova te rijden. Op 14 staat het team in Lommel aan de start. Op 21 februari is er een internationale wedstrijd in Valance. Een week later is er dan de wel bekende wedstrijd in Hawkstone Park die Marc afgelopen jaar winnend wist af te sluiten. De eerste ONK zal dit jaar zijn op 14 maart te Mill.

BUSINESS PARTNERS