Mike Kras raakt zwaar geblesseerd tijdens training

woensdag 23 april 2014

Mike Kras van het Beursfoon Rockstar Energy Suzuki Team is vandaag tijdens een training op het circuit van Eersel zwaar geblesseerd geraakt. Een andere rijder was boven aan een springbult gevallen en toen deze rijder weer terug op de motor zat, probeerde hij om zijn motor al rollend aan de gang te krijgen. Dit lukte helaas niet waardoor hij onderaan de bult tot stilstand kwam. Mike was samen met Todd Waters en Max Nagl een hoog tempo aan het rijden en zij kwamen alle drie achter elkaar over de bult gesprongen, niet wetende dat de gevallen rijder nog achter de bult stond. Mike sprong bovenop deze rijder en kwam hard ten val. Toen Mike op de grond lag kwamen ook Max Nagl en Todd Waters nog over de bult gesprongen en die sprongen bovenop Mike en de andere rijder.

Mike is afgevoerd naar het ziekenhuis en hier is een gebroken nek, een gebroken ruggenwervel en een klaplong geconstateerd. Omdat het om allemaal nette breuken gaat, hoeft er geen operatie aan te pas te komen. Ook heeft Mike overal gevoel en is er geen sprake van verlamming.

 

Mike zal voorlopig in het ziekenhuis moeten blijven en hoelang zijn herstel in beslag zal nemen is op dit moment niet duidelijk. Het volledige Beursfoon Rockstar Suzuki Team wenst Mike een voorspoedig herstel toe!

BUSINESS PARTNERS