Team klaar voor 2010

vrijdag 05 februari 2010

Het team is er helemaal klaar voor, de start van het nieuwe seizoen 2010. Dit weekend vindt de 1e belangrijke race van het jaar 2010 plaats in het Italiaanse Mantova. Het team heeft keihard gewerkt deze winter en kosten nog moeite zijn gespaard om goed aan 2010 te beginnen. Het nieuwe 2010 materiaal druppelt binnen en Marc en Jose zullen strijden in Mantova, Donny zal rijden in Groesbeek.

Tevens kunnen wij u de 1e foto`s laten zien van de looks voor 2010. Onze nieuwe mede hoofdsponsor is Turbotrends uit Amsterdam. Turbotrends is een onderneming van Morningstar Securities, ook wel bekend onder Beursfoon. Morningstar Securities is in Nederland en België de grootste partij met 0900 beursinformatie en Sms en E-mail diensten.
Turbotrends geeft ook seminars en webinars, en die worden in samenwerking met de Royal Bank of Scotland (RBS) worden georganiseerd.

De kalender voor de komende weken is als volgt, 7 Feb Mantova, 14 Feb Lommel, woensdag 17 feb is het team aanwezig op de vip avond van de motorbeurs te Utrecht, daar staat de grand prix motor van Marc op de stand van Suzuki. 22 Feb Valence en op 7 maart staat het team aan de start in Hawkstone Park.

Al met al drukke tijden voor ons team. De site wordt de komende dagen gevuld met nieuw beeld materiaal en de kalenders worden bij gewerkt.

BUSINESS PARTNERS