Mike Kras wint supercross in Schijndel

zondag 14 oktober 2012

Mike Kras van het Beursfoon Rockstar Suzuki Team heeft de supercross in Schijndel weten te winnen. De rijder uit Fijnaart won vijf van de zes manches en werd in de manche die hij niet wist te winnen tweede.

mike

Voor Mike was de supercross in Schijndel zijn eerste supercross van het winterseizoen. De voorbereidingen waren goed verlopen en ook de Suzuki RM-Z 250 was er klaar voor om de strijd met de concurrentie aan te gaan.

Mike begon het weekend met een tweede tijd in de tijdtraining op zaterdag. Zijn snelste ronde was goed maar toch pakte hij net niet de pole position. In de eerste manche pakte Mike een goede start maar toch slaagde hij er niet in om de manche op zijn naam te schrijven en werd op een tweede plaats afgevlagd. In de tweede en derde manche was dit wel het geval en wist hij zijn goed geprepareerde Suzuki beide keren als eerste over de finish te sturen. Na drie manches leidde Mike het klassement en kon dus met een goed gevoel aan de tweede dag beginnen.

Op zondag zette hij in de training opnieuw flink aan om de pole position te pakken. Net als op zaterdag kwam hij er dicht bij in de buurt maar moest ook ditmaal genoegen nemen met een tweede tijd. Gemotiveerd om zijn zegereeks van op de zaterdag verder te zetten stond Mike achter het starthek voor de eerste manche. Hij pakte een goede start en zette de wedstrijd compleet naar zijn hand. Ditzelfde deed hij in de tweede en derde manche en verzekerde zich hiermee van de eindzege in Schijndel.

Volgende week zondag staat voor het Beursfoon Rockstar Suzuki Team de laatste wedstrijd om het Open Nederlands Kampioenschap MX2 op het programma in Harfsen.

BUSINESS PARTNERS