Beursfoon Suzuki Team met Kras en Lieb aan de start bij SX in Zuidbroek

zaterdag 27 oktober 2012

Het Beursfoon Suzuki team zal met Mike Kras en Michael Leib aan de start verschijnen tijdens de Supercross in Zuidbroek. Mike Kras die dit jaar op de snelle Beursfoon Suzuki 3e werd in het Europees Kampioenschap MX2 zal tevens de Duitse ADAC Supercross serie gaan rijden in de SX1 klasse. Ook zal Mike van start gaan tijdens de grote Supercross in Milaan, Italië.

mike

Michael Leib die dit jaar als invaller tijdens de GP MX2 in Italie knap 2e werd en ook in Amerika de Supercrossen rijdt! zal als gastrijder voor het team de wedstrijd in Zuidbroek rijden. Daarnaast zal hij testwerk gaan doen met de Beursfoon Suzuki motoren.
Ook zal hij aanwezig zijn tijdens de Suzuki dag in Roosendaal op woensdag 7 november. Dan zal Suzuki Nederland een unieke testdag organiseren op het spectaculaire Indoorcircuit van Roosendaal. Tijdens deze dag kunt u uitgebreid kennis maken met de sterk vernieuwde 2013 Suzuki RM-Z250 en RM-Z450.

Naast een onvergetelijke proefritsessie zal elke deelnemer een leuke Suzuki attentie krijgen, daarnaast zullen een aantal Suzuki toprijders spectaculaire demonstraties geven.

U kunt zich tot vrijdag 2 november bij uw Suzuki dealer inschrijven voor gratis deelname aan de testdag. Het aantal plaatsen is beperkt, dus zorg dat je er op tijd bij bent!

Klik hier voor de Suzuki motorcross dealers bij u in de buurt.

BUSINESS PARTNERS